احیاء و بازسازی ۲۲۰۰ هکتار از اراضی جنگلی لرستان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان از پویش مردمی جنگلکاری با بذر که برای احیای جنگلهای زاگرس به صورت همزمان و هماهنگ در 11 استان زاگرس نشین انجام می شود، از آغاز عملیات اجرایی احیاء و بازسازی بیش از دو هزار و 200 هکتار از جنگل های این استان خبر داد.
دیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان از پویش مردمی جنگلکاری با بذر که برای احیای جنگلهای زاگرس به صورت همزمان و هماهنگ در 11 استان زاگرس نشین انجام می شود، از آغاز عملیات اجرایی احیاء و بازسازی بیش از دو هزار و 200 هکتار از جنگل های این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- شیرزاد نجفی در مجموعه بام لرستان در حضور مقامات ارشد استان، دوستداران طبیعت، خبرنگاران، تشکلهای مردمی و... برگزار گردید؛گفت: این پویش در ۱۱ استان زاگرسنشین و ۷۷ شهر به طور همزمان برگزار شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در لرستان نیز این مراسم در ۱۱ نقطه جنگلی استان لرستان به منظور احیای جنگلهای زاگرس همزمان آغاز شده است .
نجفی افزود: نکته مهم در جنگلکاری حفظ و نگهداری است، بر این اساس برنامههایی را برای صیانت از جنگلهای استان داریم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در سطح استان هشت نهالستان داریم که عمده آن نهالستان بام شهر است، گفت: نهالستان بام مجهزترین نهالستان غرب کشور است، در حال حاضر دو میلیون و هشتصد هزار اصله نهال آماده کشت داریم.
نجفی ادامه داد: نهالستان بام ظرفیت تولید پنج میلیون اصله نهال را دارد اما امسال در نهالستان حدود یک میلیون و دویست هزار اصله نهال تولید شد.
وی افزود: یکی از سیاستهای منابع طبیعی کشت گونههای اقتصادی مانند گل محمدی، مرزه، مورت، زرشک است.
نجفی میزان بارندگی در نقاط جنگلی مدنظر این پویش را بیش از ۳۰۰ میلیمتر دانست و تصریح نمود: خوشبختانه استان لرستان در این خصوص مشکل خاصی ندارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان با بیان اینکه مناطقی که جنگلکاری در آن صورت میگیرد باید دارای ۵۰۰ متر ارتفاع از سطح دریا باشد، عنوان کرد: علاوه بر این، کاشت گونههای مرغوب و مناسب نیازمند نگهداری و مراقبت هستند به همین دلیل نقاط شناسایی شده دارای طرح و نگهبان خواهد بود.
وی با بیان اینکه یکی از نواقص نهالستان بام نبود زیر ساخت مناسب بود، عنوان کرد: امسال از محل اعتبارات ملی شاسی بندی پانصد هزار اصله انجام شد، پیگیر هستیم تا از محل اعتبارات استانی شاسی بندی پنج میلیون اصله نهال انجام شود.
وی در خاتمه گفت: با توجه به اینکه تولید نهال باید به گونهی باشد که ریشه در زمین نباشد، بنابراین شاسی بندی از اهمیت زیادی برخوردار است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |